Ilmoitustaulu

 

Alkuun
Kotisatama
Saaritukikohta
Tapahtumakalenteri
Kuvagalleria
Katsastus
Toiminta
Seuran lippu
Liittyminen / Jäsentiedot
Yhteystiedot
Myyntituotteet
Linkit
Ilmoitustaulu
Palaute

 

Tällä ilmoitustaululla tiedotetaan ajankohtaisista asioista. Ilmoitustaulu ei korvaa tapahtumakalenteria, jonne ensisijaisesti erilaisten tapahtumien kuvaukset, ilmoittautumisohjeet ja muut lisätiedot kirjataan.

Mikäli seuralaisilla on tiedossaan asioita, jotka olisi hyvä saattaa laajemman piirin tietoon, lähetä sähköpostia yhdistykselle. Voit käyttää myös palautelomaketta.

***

Kalastus Björkholmissa
Ostettuaan saaritukikohdan omakseen on Airiston Veneilijät Ry saanut osuuden yhteiseen vesialueeseen. Samalla seura on saanut oikeuden viiden pyydysyksikön käyttöön alueella kalastamiseen. Yhdeksi pyydysyksiköksi lasketaan kalastusverkko, pitkäsiima, katiska tai heittovapa. Kalastettaessa jollain edellä mainitulla pyydyksellä, tulee se merkitä seuran nimellä ja puhelinnumerolla varustetulla lupamerkillä, jotka on numeroitu 1-5. Heittovavalla kalastettaessa lupamerkki pidetään mukana.

Kalastusohjeistus löytyy täältä !
Vetouisteluohjeet Finbyn -vesialueella

***

Jalostajarannassa ei toistaiseksi päivystystä
Jalostajarannassa ei pidetä toistaiseksi johtokunnan päivystyksiä vähäisen kävijämäärän vuoksi. Johtokunnan jäsenten ja saari-isäntien yhetystiedot löydät täältä. Katsastusmiehien yhteystiedot ovat taas täällä. Älä epäröi ottaa reippaasti yhteyttä, jos tarvitset apua tai tietoa !

***

Liity Airiston Veneilijöiden Facebook yhteisöön
Verkossa on ollut koekäytössä jo parisen vuotta Facebookissa toimiva "Airiston Veneilijät" -ryhmä. Kyseessä on suljettu ja vain seuran jäsenien käytössä oleva foorumi. Se rooli on olla eräänlainen "varaventiili", joka täydentää seuran "virallista" web-sivuilla tapahtuvaa viestintää. Facebookissa Airiston Veneilijät -ryhmän sivuilla on rento meininki ja siellä on helppoa käydä keskusteluja eri aiheista, ostaa/myydä vaikka venetarvikkeita, kysyä vinkkejä ja laittaa näkösälle kuvia, videoklippejä, yms.

Helpoiten pääset Facebook ryhmäämme näin:
1) Etsi Facebookin haun avulla "Airiston Veneilijät" -ryhmää
2) Lähetä pyyntö käyttöoikeuksien saamiseksi
3) Kun jäsenyytesi on tarkastettu saat oikeudet (noin parissa päivässä)

***

Pansion Pienvenesatama Oy
Jalostajanrannan sataman ja venepaikkojen hallinta sekä hoito on siirtynyt Pansion Pienevenesatama Oy:lle. Alue on aidattu ja portit varustettu lukituksella.

Venepaikkavuokraukset Henry Ulaskalta (0400-520 762).

Katso myös yhtiön web-sivut:  http://www.pienvenesatama.fi

 

 

 

Sivua viimeksi päivitetty  01-11-2018